Política de Privadesa

El Titular us informa sobre la vostra Política de Privadesa respecte del tractament i protecció de les dades de caràcter personal dels usuaris que puguin ser recollides durant la navegació en el Lloc Web: https://memoriadelfuturo.eu

En aquest sentit, el Titular garanteix el compliment de la normativa vigent en matèria de protecció de dades personals, reflectida en la Ley Orgánica 3/2018, de 5 de desembre, de Protecció de Dades Personals i de Garantia de Drets Digitals (LOPD GDD). Compleix també amb el Reglamento (UE) 2016/679 del Parlament Europeu i del Consell de 27 d’abril de 2016 relatiu a la protecció de les persones físiques (RGPD).

L’ús del lloc Web implica l’acceptació d’aquesta Política de Privadesa així com les condiciones incloses en l’Avís Legal.

Identitat del responsable

 • Responsable:  Jordi Serrano.
 • Domicilio:  Barcelona – Espanya.
 • Correu electrònic:  info@memoriadelfuturo.eu
 • Lloc Web:  https://memoriadelfuturo.eu

Principis aplicats en el tractament de dades

En el tractament de les vostres dades personals, el Titular aplicarà els següents principis que compleixen les exigències del nou reglament europeu de protecció de dades (RGPD):

 • Principi de licitud, lleialtat i transparència: El Titular sempre requerirà el consentiment per al tractament de les dades personals que pot ser per a un o diversos fins específics sobre els quals el Titular informarà l’Usuari prèviament amb absoluta transparència.
 • Principi de minimització de dades: El Titular sol·licitarà només les dades estrictament necessàries per a la finalitat o fins que les sol·licita.
 • Principi de limitació del termini de conservació: El Titular mantindrà les dades personals demanades durant el temps estrictament necessari per a la fi o fins del tractament. El Titular informarà l’Usuari del termini de conservació corresponent segons la finalitat.
  En el cas de subscripcions, el titular revisarà periòdicament les llistes i eliminarà aquells registres inactius durant un temps considerable.
 • Principi d’integritat i confidencialitat: Les dades personals demanades seran tractades de manera que la seva seguretat, confidencialitat i integritat estigui garantida.
  El Titular pren les precaucions necessàries per evitar l’accés no autoritzat o ús indegut de les dades dels usuaris per part de tercers.

Obtenció de dades personals

Per navegar pel lloc Web no és necessari donar cap dada personal.

Drets

El Titular us informa que, sobre les vostres dades personals, teniu dret a:

 • Sol·licitar l’accés a les dades
  emmagatzemades.
 • Sol·licitar una rectificació o la cancel·lació.
 • Sol·licitar la limitació del seu tractament.
 • Oposar-se al tractament.

No podeu exercitar el dret a la portabilitat de les dades.

L’exercici d’aquests drets és personal i per tant ha de ser exercit directament per la persona interessada, sol·licitant-ho directament al Titular, cosa que significa que qualsevol clienta, subscriptora o col·laboradora que hagi facilitat les dades en algun moment, pot adreçar-se al Titular i demanar informació sobre les dades que té emmagatzemades i com les ha obtingut, sol·licitar-ne la rectificació, oposar-se al tractament, limitar-ne l’ús o sol·licitar la cancel·lació d’aquestes dades als fitxers del Titular.

Per exercitar els vostres drets heu d’enviar la vostra petició juntament amb una fotocòpia del Document Nacional d’Identitat o equivalent a l’adreça de correu electrònic: info@memoriadelfuturo.eu

L’exercici d’aquests drets no inclou cap dada que el Titular estigui obligat a conservar amb fins administratius, legals o de seguretat.

Teniu dret a la tutela judicial efectiva ia presentar una reclamació davant l’autoritat de control, en aquest cas, l’Agència Espanyola de Protecció de Dades, si considera que el tractament de dades personals que li concerneixen infringeix el Reglament.

Finalitat del tractament de dades personals

Quan us connecteu al Lloc Web per enviar un correu al Titular o us subscriviu al seu butlletí esteu facilitant informació de caràcter personal de la qual el responsable és el Titular. Aquesta informació pot incloure dades de caràcter personal com poden ser la vostra adreça IP, número i agafats, adreça física, adreça de correu electrònic, número de telèfon, i altra informació. En facilitar aquesta informació, doneu el vostre consentiment perquè la vostra informació sigui recopilada, utilitzada, gestionada i emmagatzemada per — SW Hosting — només com es descriu a les pàgines:

 • Avís Legal
 • Política de privadesa

Les dades personals i la finalitat del tractament per part del Titular és diferent  segon el sistema de captura d’informació.

Existeixen altres finalitats per què el Titular tracta dades personals:

 • Per garantir el compliment de les condicions recollides a la pàgina d’Avís Legal i de la llei aplicable. Això pot incloure el desenvolupament d’eines i algoritmes que ajudin el Lloc Web a garantir la confidencialitat de les dades personals que recull.
 • Per donar suport i millorar els serveis que ofereix aquest Lloc Web.
 • Per analitzar la navegació dels usuaris. El Titular recull altres dades no identificatives que s’obtenen mitjançant l’ús de galetes que es descarreguen a l’ordinador de l’Usuari quan navega pel Lloc Web, les característiques i finalitat del qual estan detallades a la pàgina de Política de Galetes.
 • Per gestionar les xarxes socials. El Titular té presència a les xarxes socials. Si es fa seguidor a les xarxes socials del Titular, el tractament de les dades personals es regirà per aquest apartat, així com per aquelles condicions d’ús, polítiques de privadesa i normatives d’accés que pertanyin a la xarxa social que sigui procedent en cada cas i que ha acceptat prèviament.
  Podeu consultar les polítiques de privadesa de les principals xarxes socials en aquests enllaços:

El Titular tractarà les vostres dades personals amb la finalitat d’administrar correctament la vostra presència a la xarxa social, informar-vos de les seves activitats, així com per a qualsevol altra finalitat que les normatives de les xarxes socials permetin.

En cap cas el Titular no utilitzarà els perfils de seguidors en xarxes socials per enviar publicitat de manera individual.

Seguretat de les dades personals

Per protegir les vostres dades personals, el Titular pren totes les precaucions raonables i segueix les millors pràctiques de la indústria per evitar-ne la pèrdua, mal ús, accés indegut, divulgació, alteració o destrucció.

El lloc web està allotjat a: SW Hosting. La seguretat de les dades està garantida, ja que prenen totes les mesures de seguretat necessàries per fer-ho. Podeu consultar la seva política de privadesa per obtenir més informació.

El Titular informa a l’Usuari que les vostres dades personals no seran cedides a terceres organitzacions, llevat que aquesta cessió de dades estigui emparada en una obligació legal o quan la prestació d’un servei impliqui la necessitat d’una relació contractual amb un encarregat de tractament. En aquest darrer cas, només es durà a terme la cessió de dades al tercer quan el Titular disposi del consentiment exprés de l’Usuari.

Tot i això, en alguns casos es poden realitzar col·laboracions amb altres professionals, en aquests casos, es requerirà consentiment a l’Usuari informant sobre la identitat del col·laborador i la finalitat de la col·laboració. Sempre es realitzarà amb els estàndards de seguretat més estrictes.

Contingut d’altres llocs web

Les pàgines d’aquest lloc web poden incloure contingut incrustat (per exemple, vídeos, imatges, articles, etc.). El contingut incrustat d’altres web es comporta exactament de la mateixa manera que si haguéssiu visitat l’altra web.

Aquests llocs web poden recopilar dades sobre vostè, utilitzar cookies, incrustar un codi de seguiment addicional de tercers i supervisar la seva interacció usant aquest codi.

Política de Galetes

Perquè aquest lloc Web funcioni correctament, necessita utilitzar galetes, que és una informació que s’emmagatzema al seu navegador web.

Podeu consultar tota la informació sobre la política de recollida i tractament de les galetes a la pàgina de Política de Galetes.

Legitimació pel tractament de dades

La base legal per al tractament de les vostres dades és:

 • El consentiment de l’interessat.

Categories de dades personals

Les categories de dades personals que tracta el Titular són:

 • Dades identificatives.
 • No es tracten categories de dades especialment protegides.

Conservació de dades personals

Les dades personals proporcionades al Titular es conservaran fins que sol·liciteu la supressió.

Navegació Web

En navegar pel Lloc Web es poden recollir dades no identificatives, que poden incloure l’adreça IP, geolocalització, un registre de com s’utilitzen els serveis i llocs, hàbits de navegació i altres dades que no poden ser utilitzades per identificar-vos.

El Titular utilitza la informació obtinguda per obtenir dades estadístiques, analitzar tendències, administrar el lloc, estudiar patrons de navegació i per recopilar informació demogràfica.

El Titular no es fa responsable del tractament de les dades personals que facin les pàgines web a què pugui accedir a través dels diferents enllaços que conté el Lloc Web.

Exactitud i veracitat de les dades personals

Vostè es compromet que les dades facilitades al Titular siguin correctes, completes, exactes i vigents, així com a mantenir-les degudament actualitzades.

Com a Usuari del Lloc Web és l’únic responsable de la veracitat i correcció de les dades remeses al Lloc Web exonerant el Titular de qualsevol responsabilitat al respecte.

Acceptació i consentiment

Com a Usuari del Lloc Web declara haver estat informat de les condicions sobre protecció de dades de caràcter personal, accepta i consent el tractament dels mateixos per part del Titular en la forma i per a les finalitats indicades en aquesta Política de Privadesa.

Per contactar amb el Titular, subscriure’s a un butlletí o fer comentaris en aquest lloc web ha d’acceptar aquesta Política de Privadesa.

Canvis en la Política de Privadesa

El Titular es reserva el dret a modificar aquesta Política de Privadesa per adaptar-la a novetats legislatives o jurisprudencials, així com a pràctiques de la indústria.

Aquestes polítiques estaran vigents fins que siguin modificades per altres degudament publicades.

Aquesta web utilitza galetes pel seu correcte funcionament. En fer clic en el botó Acceptar, estàs donant el teu consentiment per usar les esmentades galetes i acceptes la nostra política de galetes i el processament de les teves dades per aquests propòsits.    Configurar i més informació
Privacidad